Autófényezés

Az autófényezés hőkamrás műhelyünkben történik a legjobb minőségű Lechler festékek felhasználásával, amelyek lehetővé teszik akár a gyári állapot visszaállítását is. Szolgáltatásainkat a márkaképviseleteknél lényegesen alacsonyabb áron, de azonos minőségben kínáljuk. Mivel a környezetvédelemre kiemelt hangsúlyt helyezünk, csak vízbázisú festékeket alkalmazunk. Számítógépes festékkeverő rendszer teszi lehetővé a tökéletes színárnyalat kikeverését.

Fényezési munkáink:

Személyautó és kisteherautó lakatos munka utáni fényezése

Lakatos munkálataink után az autó a fényező műhelyünkbe kerül, ahol a végső munka fázisként színre fújjuk a javított elemeket. Abban az esetben is vállalunk fényezést, ha a lakatolást máshol végzik el, de ebben az esetben csak a fényezésre érvényes a garanciánk.

Kőfelverődés javítás

Az autó eleje gyakran sérül, mikor az előttünk haladó autó kereke felveri az apró kavicsokat az útról. Vállaljuk a legkisebb javításokat is.

Karcolás javítás

Az elszaporodó karcolódások rontják az autónk esztétikai értékét. Sajnos sok ember nem figyel a másik autójára, de a mi figyelmetlenségünk is sok karcot produkálhat. Fényező műhelyünkben helyre állítjuk a karcos elemeket.

Horpadás javítás

A sérült, horpadt elemek javítását is vállaljuk. Műanyag sérült elemek esetén műanyag-javítással javítjuk a horpadást, törést. Ezt követően lekezeljük ezeket az elemeket. Első, hátsó vészhárító esetén ez a módszer jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.

Motoridomok fényezése

A motorok spoilerei különösen sérülékenyek! A műanyag idomok hegesztése, újrafényezése megoldható probléma.

Polírozás

Fényezőműhelyünkben gépi és kézi polírozással újjávarázsoljuk az autó fényezését. A polírozással eltüntethetőek az apró karcolások, felújítható a matt festék.

Veterán autó fényezése

Ha veterán autójának javítása, helyreállítása során megfelelő szakembert keres, akkor hívjon minket. Visszatérő veteránautó tulajdonos ügyfeleink elismerése garancia az igényes munkára.

MDF bútorlapok festése

Fényező profilunktól nem áll távol az MDF bútorlapok festése. Bútorasztalosok érdeklődését is szívesen fogadjuk.